Nejnovější recenze ze sekce Běžecké pásy
- Tichý ,mohutný ani se nehne při běhání,programy super,žádné dlouhé montování ,pár šroubků a můžete běhat,
Kvalitní stroj!
Mupil som si Gilavar 6
- skladný do malého bytu
O
Bytelný a velice pohodlný stroj
Pás je velmi skladný, vše funguje bez problémů. Pro naše potřeby je ideální
Reakce obchodu hop-sport.cz
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
Přejeme Vám krásný zbytek dne!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Super
- Madla jsou užší a vyšší oproti jiným pásům, dobře a lehce se složí. Jednoduchá montáž, stabilní běžecký pás, oceňuji i reprobedýnky. K mým účelům naprosto vyhovující. Jsem moc spokojená.
- Po rozbalení na pásu zůstaly stopy po lepence. Hodinu mi trvalo, než jsem to seškrábala a odstranila , i když při pohledu na to místo to stále trochu vidím.
Splňoval mé představy. Při montáži zjištěny špatné - znehodnocené šrouby bez jejich možné rezervy - náhradních! Chybí návod k použití v českém jazyce, což je vyžadováno naší legislativou při prodeji zboží v České republice. Produkt je cenově ve srovnání s obdobnými podobný.
- Nosnost 130kg
- Skladný
- Cena/kvalita
Běžecký pas jsem si koupila na rychlou chůzi a zatím vyhovuje, pozdeji chci zkusit i běh. Pas je skladny, i kdyz při přesunu trosku těžký, ale dá se to
Reakce obchodu hop-sport.cz
Přejeme Vám krásný zbytek dne!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Běžecký pás je super, vyzkoušeli jsme a spokojenost, ani mi nepřijde tak hlučný, hlavně je odpružený. Zatím tedy nemáme odzkoušeny všechny programy. Jsme teprve v začátku , takže program č. 1 to jistí. U programu č. 3 je to trošku již horší. Hlavně když člověk není zvyklý běhat, ale ono se to časem podá. Prostě spokojenost.
- Výhoda je, že když ho používám, mohu vypnout topení. Jinak je překvapivě skladný a jednoduše se ovládá.
- skladnost
- tichost
- cena/kvalita
Je to naše první zkušenost s běžeckým pásem, ale tváří se velmi solidně. Nákup-doprava naprosto v pohodě. Montáž v klidu. Pro člověka bez závislosti na propojení s telefonem a řešení aplikací víc než dostatek funkcí. Důležité, že je vše tiché a poměrně funkční. Pomalý rozjezd na start fajn, počet a programů včetně naklápění super. Možnost zvednutí pro skladnost a úklid výrobná. Doufám, že takto bude fungovat několik let ... ;)
Přesně splnil to, co jsme od něj očekávali (velice skladný). Zatím moc neodzkoušen. Ale už se těšíme na pravidelný trénink v roce 2023.
- používám jej krátce, ale zatím maximální spokojenost,
- stabilní konstrukce
- poměr cena výkon na 1*
- zatím naprostá spokojenost, tišší než můj starý pás, ale používám teprve první týden
Xiaomi KingSmith WalkingPad R1 Pro
Přidáno: 24. prosince 2022
(naposledy upraveno 20. ledna 2023)
Zakoupeno v APOLLOs.cz
Not noisy
- Snadná montáž
- Chybí návod (montáž i užívání) v češtině. Nicméně montáž byla natolik intuitivní, že jsem si poradil i bez návodu.
Prozatím spokojenost, uvidíme časem
Reakce značky BH Fitness
Dobrý den, jsme rádi, že jste se strojem značky BH FITNESS spokojený, český návod na montáž i ovládání počítače je samozřejmě k dispozici a měl by být součástí dodávky stroje od prodejce. Nicméně, pokud jste jej nedostal, rádi vám ho zašleme, případně si ho můžete jednoduše stáhnout i přímo na webu prodejce.
Po týdnu používání zatím jen chvála
- Nejlepsi nakup! Kazdy den beham, zatim 3-6 km, s aplikaci Zwift dokonaly motivator, uz jsem bezela v Londyne, New Yorku, zavod v Parizi. Super
- Moje první běhátko, ale maximální spokojenost.
- Rychlá reakce obchodníka na můj dotaz
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »