Nejnovější recenze ze sekce Běžecké pásy
Pás funguje tak, jak jsem očekávala. Pokud nebude poruchový, je to přesně to, co jsem chtěla. Zatím jsem velmi spokojená.
- cena odpovídá kvalitě, dostatečné informace o produktu na webu, stroj je tichý, super odpružení
- při zastavení stroje není možné uložení dat, rychle zmizí
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
Přejeme Vám krásný zbytek dne!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Běžecký pás, jsme si velice oblíbili. Po měsíci používání jsme stále moc spokojeni. Používáme k němu aplikaci FitShow a díky ní máme přehled. Běžecký pás je snadno a intuitivně ovladatelný. Monitor je velkou výhodou, jen by pro vyšší osoby mohl být sklopný. Běžecký pás sice není skládací, ale to má právě tu výhodu že je neustále připravený k použití.
- výhodná cena
- zatím nic
- Je tichý, neruší sousedy.
- Poměr cena/ výkon ideální volba
- Zabírá málo místa. Snadná manipulace.
- Na levém držadle bych prohodil tlačitka start/stop. Velká pravděpodobnost zmáčknutí tlačítka stop a tím pádem vypnutí pásu. Ale je to maličkost.
Na domácí užívání naprosto dostačující stroj. Běhám 1 km před cvičením a žena 7-10 km denně. Vše bez problému.
Jednoduchý, skladný. Pro mne jako zacatecnika super. Pro rychlou chůzi.
- za tuto cenu první vhodný produkt
Úžasný pro domácí chůzi i běh. Doporučuji.
- Jednoduché a intuitivní ovládání
- Pás příjemně měkký
- Základní funkce v dobré kvalitě za rozumnou cenu
- Omezená konektivita (USB, BT)
- Funkčnost mobilní aplikace
Velmi dobrý poměr cena-výkon. Pás drží, ani při běhu není nijak hlučný, jen se při stálém opírání povolují šrouby madla. Ale dá se s tím počítat a občas dotáhnout. CO mne překvapilo, přestože jsou zde programy na pomalejší i rychlejší chůzi, v návodu je napsáno, že pás není vhodný na pomalejší chůzi méně než 8km/hod (to už je ale běh, nikoli chůze)
- Nákupu stroje nelituji, je super .. vše funguje jak má. Stroj má bytelnou konstrukcí, takže na něm může dovádět celá rodina napříč váhovými rozdíly
- Běžící pás je úzký oproti ostatním, plocha s pásem se dá zvednout k madlům pro úsporu místa, má kolečka pro lepší přesun, není hlučný. Používám ho k rychlé chůzi a je perfektní.
Spíše úsměvná nevýhoda. Je tak perfektní, že mě pás nutí chodit rychlou chůzí několikrát denně.
- I když je stroj velký, dá se "složit" a odvézt (má kolečka) třeba do komory.
- Odpružení, kolena netrpí tolik jako v terénu.
- Velká běžecká plocha.
Stroj máme s manželem zatím pouze týden, ale běháme na něm každý den. Skvělé, že si člověk může zaběhat, kdy se mu zachce. Není moc hlučný, ale bydlíme v prvním patře, nevím, co by říkali sousedi, kdyby pod námi někdo bydlel, při rychlejším běhu už je to přeci jen hlučnější.
Hrudní pás mi ukazuje odlišnou tepovou frekvenci (nižší) než hodinky.
- Zatím vše v pořádku jede jak má prostě slouží!!!
- Nic!!
Zdá se že je v této cenové relaci velmi dobrý!!
- žádná složitá montáž
- nelze spárovat s mobilem
Zatim funguje bezvadně spokojenost
- Vyhovuje beznym potrebam, tichy, skladny
Zatím zkoušíme, manželka používá denně.
- Cena výkon paráda
- Tichost
- Bytelna konstrukce
S pásem jsme zatím velmi spokojení a s kombinací tlumící podložky je i relativně tichý. Příjemně odpružená běžecká plocha a snadné ovládání pásu, je také výhodou