Nejnovější recenze ze sekce Běžecké pásy
- Velmi vhodné na chůzi
- Skvělý produkt
- Spousta funkci
- Velikost pásu je dostatečná
- Velikost displeje
- Aplikace Fitshow
- Komunikace + montáž od inSportline
- Displej by měl být natáčecí
- Tento pás nelze složit
S pásem jsem velmi spokojená, má všechny potřebné funkce včetně pauzy a běh na něm je komfortní. Zapracovala bych na multimediálním centru a na natáčení displeje, aby byl obraz kvalitně vidět hlavně u Netflixu. Doporučuji montáž od výrobce je to pohodlnější a bez starostí.
- Lehký
- jednoduše ovladatelný
- kabel na připojení jenpoměrně krátký
skvely pomer cena vykon
vhodne pro syna sportovce i pro mne pasivni sportovec
krasny design
tichy
- vyhodil nam pojistky
- madla jsou nizko a nejdou zvednout
- "incline" funkce je hodne nizka...ale to jsem vedela predem
- je to profi
Prodejce je profesionál za mne doporučuji. prodavač slibil dopravu a montáž tak jsem dle instrukcí prodavače objednal na netu, další den mi volala centrala že mam dopravu paleou ale toto se neshodovalo ze slovy prodavače vysvětlil jsem jim že mam mit dopravu vč montáže dle prodavače paní vše vyslechla a poté zařídila že to bude jak prodavač řekl neschodila jej a stala si za tím co jejich zaměstnanec slíbil což se dnes nevidí takže závěrem ano zde koupím příště a cena není vše důležitější jsou lidi živí a myslící ne naučene stroje z masa a kostí
- Plne funkcni
- Pomerne tichy
- Designove hezky (display pekny)
- Rozmerove mensi nez vetsina
- Bluetooth pripojeni k Appce
- Slozeny = minimalizace nejaky nepresnych montazi
- Tezky pro denni manipulaci (to vsechny motorove), lepsi ho nechat na miste a skladat, jen kdyz je nutno ziskat misto
- Zatim zadna
Za nas, prozatim, vyborny pomer cena/vykon. Zvladaji obladat i deti, ktere taky behaji a samy si nastavuji. Prodlouzen zaruka Decathlonu potesi.
- Moderní design, tichý
Skvělý moderní běžecký pás, tichý chod, ovládání a aplikace.
Pás mám krátce v panelovém domě 5.p a snad o něm zatím sousedi neví. Tedy ještě si nepřišli stěžovat ale udělal jsem protihluková opatření co šlo. Chod je tichý a běhá se fajn. Displej je na mě ale až moc jasný což mi ,,tahá oči,, a pokud by se dal nějak ubrat jas bylo by to lepší - ale ukazuje vše potřebné. Pás přišel nenamazaný a tak jsem tam musel dát celou přiloženou lahvičku s mazacím olejem ale i tak myslím že je to ještě málo. Musel jsem seřídit běžeckou kurtu protože se mi při běhu posouvala na jednu stranu, což ale asi způsobovala moje vada v běhu a došlapu. Po seřízení se už drží v prostředku. Jinak vše funguje bezvadně ale je to krátká doba na hodnocení.
Používáme ho krátce, takže moc zkušeností nemáme, zatim funguje dle našich představ.
- Skladný složením
Běžící pás super skladovatelny dobře se Po ním chodí i běhá a možno sledovat tablet nebo mobil a propojit ho na repraky.
inSPORTline Lavister
Přidáno: 23. ledna 2023
(naposledy upraveno 23. ledna 2023)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
Mám ho doma teprve pár dnů. Ale pomalu a jistě se seznamujeme. Je méně hlučný než pračka , ideální do bytu. Sestavení nebylo kdoví jak náročné . I méně zdatný člověk to zvládne. Hned první den se mi povedlo zmáčknout nechtěně tlačítko stop na madle. Prohodila bych mezi sebou tlačítko stop a start na levém madle. Doporučuji ho na takové to domácí běhání.
- Zatím funguje bez problémů
- Aplikaci se moc nechce fungovat
- Levné
- Celkem tichý chod
- Lehký
- Konstrukce opěrek křivá, při zvednutí pás dře o opěrku
- Oproti pásům ve fitku jsou tu podle mě vyšší rychlosti než ukazuje display
- Levnější materiály, uvidíme co to vydrží
Prý jeden z nejlepších pásů cena/výkon pro nenáročné uživatele. Je malý, skladný a ne až tak hlučný.
- Tichý chod
- Profesionální vzhled
- Spojení kabelů pro ovládací panel
- mám ho teprv krátce, ale zatím spokojenost
- nastavení rychlosti ovladačem
- skladnost
- nejsem si jist nakolik je normální posun pásu určitým směrem (asi chodím křivě)
- oproti normální chůzi je nutné chodit rovně (cesta je širší)
Věděl jsem to, ale budu si muset pořídit zvedací stůl na monitor od PC, abych se tolik nehrbil.
Taky v návodu není uvedeno, jakým množstvím oleje je nutné pás promazávat, pouze že se to má provádět jednou měsíčně, video na yt pomůže.
Chyběl podrobnější popis pro složení, ale jinak spokojenost
- tichý chod
- snadná ovladatelnost
- plná spokojenost
- zatím první zkušenost s podobným výrobkem
- zatím není co vytknout
- Odpovídá cene
- rozměr běžecké plochy
- elektronické nastavení sklonu
- tichý chod
- jednoduché nastavení
- nepřesné měření tepu
- po vypnutí se smažou všechny údaje
S pásem jsem spokojena, rozměr plochy je pro mou výšku 171cm dostačující. Nastavení sklonu elektronicky v dané cenové kategorii nebývá běžné. Motor je tichý. Jediný problém je měření tepu z dlaní na madlech. Ať chytám jakkoli nikdy nenaměří víc jak zhruba polovinu opravdového tepu. Na domácí použití výborný, nezabere moc místa.