Nejnovější recenze ze sekce Běžecké pásy
- Robustní provedení.
- Kvalitní masivní.
- Jednoduchá a rychlá montáž!
- Velká běžecká plocha!
- Není pauza!
Vše funguje jak má. Celkem tichý.
Super aplikace, snadné spárování i s iPhone.
Intuitivní ovládání, opravdu snadné zvládne každý!
Možnost v aplikaci i ve stroji vytvoření vlastních programů běhu, či chůze!
VIFITO Rio 5 splňuje naše požadavky a očekávání dle popisu výrobce
- skladný, snadná montáž, má velké množství programů, bezpečnostní pojistku, přijatelná cena
Dle představ, plně vyhovuje,
Velký "chodící pás" jsem již od Insportlineu koupila v roce 2014, byla to skvělá koupě. Báječně jsme si ho s mužem užívali. Ale v roce 2023 jsme se stěhovali do menšího bytu a pás jsem prodala. Teď mám velkou radost, že jsem si koupila pás vhodný k uložení pod postel. Je to můj dárek k narozeninám i vánocům. Skvělé.
- Silný motor
- Velká plocha
- Netflix a další appky
- Velká obrazovka
S pásem zatím maximální spokojenost. Během týdne ho vytěžujeme poměrně dost. Běhám já i partnerka, každý cca hodinu a nemá nejmenší problém. Navíc docela tichý, takže lze i večer. Jako bonus je podpora aplikací. Hlavně Netflix.
- It's cheap
- The remote control didn't work properly.
- The build quality is okay but not great.
- The design is poor with no attention to detail.
- Louder than I expected.
This would probably be okay for a starter treadmill for occasional use, but I'd rather pay a bit more for a higher quality product.
- Pás jsme si objednali pro domácí využití, pro jednu osobu. Vyzvednutí jsme si objednali přímo na prodejně, kde nám pomohli s nakládkou do auta. Výnos do prvního patra v našem domě nebyl vůbec problém, protože pás má několik samostatných dílů . Dá se tedy vynést po částech. Sestavení samotného pásu bylo jednoduché, a to podle video návodu. Během pár minut byl pás připraven a otestován. Pojistka funguje, pás se sám vypne. Určitě doporučujeme koupit podložku pod pás, aby tlumila otřesy. Pás používáme cca obden již dva měsíce a je fakt super! Všem ho doporučujeme. A nejlepší vychytávka je skladování pásu. Pokud nechcete, aby vám pás překážel v místnosti, jednoduchých způsobem jej nadzvednete a on se pak sám vysune nahoru. Když ho pak zase chcete použít, stačí jej nadzvednout, nohou posunout pojistku a sám sjede zase dolů. No a cena je velmi dobrá!
- Cena a dobré vlastnosti,zcela vyhovuje
- Balení- krabice nbyla vůbec zalepena a stačilo jen odkrýt víko a každý si mohl běhěm dopravy vzít co chtěl !!!!!!
Nebyla dostečně namázána kluznice. Montáž celkem snadná.
- skladnost
- funguje dobře
- jednoduchost
- rozumná cena 11200 Kč
- mám obavy, zda bude servis
- velikost
- Splnil představy
Funguje výborně.
- Kvalitní zpracování, skvělé funkce
funguje .
Každý kdo chce běhat musí tento pás ocenit je suprový. Začíná na 1 km a postupně můžete přidávat jsem z něj nadšená a doufám že mi to vydrží. Když běžíte 12 km rychlostí v hodině tak je pas stabilní takže za mě super.
Moc nám vyhovuje, vše perfektní. Kdyz bych počkal jeden den měl bych jo o 1.500,- levnější ♂️
- Pás jsme si kupovali kvůli možnosti složení a muži říct, že jsme neudělali chybu
- Složení je rychle
- Pás je po složení opravdu skladný a v klidu ho dáme podél skříně
- Plynulý chod a hezký design
- Kupoval jsem do domácího fitka, kam chodí i známý z města a musím říct, že náklon je luxusní
- Pás běží bez jakýchkoliv zádrhelů
- Montáž byla snadná podle pochopitelneho navodu
- Nebál bych se říct, že tenhle pás je snad nejlepší, na kterém jsem kdy chodil/běhal
- jednoduchá montáž
nemám porovnání, ale po prvních pár použitích jsem maximálně spokojen
- Dobrej pás stabilní
- Prostorný
- Kvalitní provedení
- Doporučuju podložku když máte náchylnou podlahu na poškrábání
Za mě super stroj na pravidelný běhání doma.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »