Poradna Běžecké pásy


Autor: | Vloženo: 01.05.2012 000 19:04 | Témata: Poradna Běžecké pásy

Rada o koupy

Dobrý den, chtěla bych si koupit běžecký trenažér pro domácí účely. Nemám žádné nároky. Chtěla bych tento stroj pro kondici, spalování tuků a aby byl bez motorový a ne moc drahý. Poradil by jste mi který?Koukala jsem na inSPORTline Excel Run nebo Spokey Imir nebo Christopeit Runner Pro Magnetic. Nebo spíše doporučujete eliptický trenažér jako např. inSPORTline Drive nebo inSPORTline Tucson. Předem děkuji Veronika

  • Fitham s.r.o.

    Fitham s.r.o.

    2. května 2012

    Dobrý den, bezmotorové pásy bych doporučil výhradně na chůzi, na běh jsou velmi špatně funkční a určitě by jste musela nejdříve vyzkoušet zda Vám pohyb na nich vyhovuje (pro většinu zákazníků jsou velkým zklamáním).
    Určitě lepší volbou, pokud chcete relativně levný stroj, je eliptical. Každopádně i ten by měl ale splňovat určitá minima jak co se týče mechaniky (ložiska ve šlapacím středu, dopínaný řemen, kloubní spoje ...), tak komfortu šlapání (vhodná ergonomie rámu, délka kroku, plynulý chod ...). Ty Vámi uvedené nesplňují ani jedno a této kategorii bych se raději vyhnul. Zkuste se podívat na modely jako KETTLER VERSO 109 (http://www.fitham.cz...), nebo FORMERFIT 655 (http://www.fitham.cz...), to jsou dva slušně provedené na kterých se dobře šlape.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.