Poradna Master F-35

Autor: | Vloženo: 28.12.2015 000 18:50 | Témata: Poradna Master F-35

Master F 35

Dobrý den,

chtěl bych poradit ohledně běžeckého pásu. Líbí se mi BĚŽECKÝ PÁS MASTER F-35. Chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně kvality a výdrže motoru.

Nepotřebuji žádné speciální programy nebo tak.
Dělám kulturistiku a pás používám hlavně na chození pod úhlem abych držel tepovku kolem 130 +- cca 4-5km km za hodinu každý den cca 1 hodinu. A přítelkyně ho využívá tak 5 v týdnu na běhání cca 10 km.

Mám strach aby mi neodešel motor, když chodím pomalu kvůli chlazení a tak. A nebo jestli je Lepší ten bezuhlíkový AC.

Tenhle pás se mi líbí hlavně kvůli náklonu až 20 ° a hlavně i rozměrově. Koukal jsem právě na podobné pásy a s podobnými rozměry ostatní vycházejí 2x dráž.

Co myslíte vy?

Děkuji a přeji krásný den.

  • Zdeněk Hrubý

    Zdeněk Hrubý

    28. prosince 2015

    Dobrý večer.20° není 20% , 20% které udává prodejce je cca 11° . Někteří prodejci udávají zavádějící parametry a pro netechnického zákazníka je potom těžké se v tom orientovat.Dejte hlavně pozor na servisní a záruční podmínky.Někteří prodejci dávají záruku na 5 let - tato záruka se však vztahuje pouze na základní ocelový rám.U tohoto produktu je prodejcem inzerovaná prodloužená záruka 5 let.Kolik za to prodloužení bude zákazník platit ? Servis by měl být prováděn po dobu záruky v místě nasazení stroje u zákazníka zcela zdarma.
    Pokud budete poctivě běhat a chodit,tak ty kilometry budou pěkně naskakovat,takže počítejte i s Vaší pravidelnou nutnou údržbou stroje.
    Jinak - běžecký pás je velmi správná volba.
    S pozdravem
    Z.Hrubý HC COMPACT www.hcc.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • Domácí fitness s.r.o.

    Domácí fitness s.r.o.

    29. prosince 2015

    Dobrý den, ono je to jako s každým zbožím, to že tento pás stojí 2/3 toho co parametrově srovnatelný značkový stroj samozřejmě není samo sebou a souvisí to s kvalitou komponent, způsobem řešení záručních oprav, dostupností dílů do budoucna atd.. Jiné jsou materiály, došlapová deska, motor ... . Výrobce i dovozce takového stroje musí šetřit a tak např. místo aby k vám v případě poruchy přijel technik a závadu odstranil, zasílají se přepravkou vadné díly, případně si dovozce stroj na servis stahuje přepravní firmou apod.. Pokud jste tedy ochoten jako daň za nižší cenu takové postupy tolerovat, určitě lze tento model koupit.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.