Poradna Master F-35

Autor: | Vloženo: 15.09.2014 000 10:37 | Témata: Poradna Master F-35

MASTER F-35, anebo InSPORTline Gallop

Dobré dopoledne, rád bych se poradil ohledně výběru běžeckého pásu - rozhoduji se mezi Master F-35 a InSportline Gallop. Parametry se mi zdají téměř totožné, rozdíl je jen v ceně a proto jsem se rozhodl napsat dotaz do poradny. Vážím 135 kg a už jsem i četl, že na to je dobrý běžecký pás Spirit Esprit xt 285, protože se nějak nepřehřeje, jenže u něj chybí odpružení, což jako laikovi se mi zdá, že je problém. Ale možná se mýlím? Je odpružení důležité tak moc?

Děkuji mnohokrát za radu a pomoc při výběru, Jiří

  • Fitham s.r.o.

    Fitham s.r.o.

    15. září 2014

    Dobrý den, všechny tři uvedené modely mají už poměrně masivní rámovou konstrukci a jsou slušně vybavené. Bohužel ani jeden z výrobců neuvádí tloušťku došlapové desky, která by v případě takto těžkého člověka měla být pro volbu pásu zásadní. Jinak nevím kde jste zmiňované informace získal, každopádně odpružení mají všechny zmiňované běžecké pásy stejné, pod došlapovou deskou jsou u všech silenbloky.
    Vámi zmiňovaný Spirit fitness se liší v chlazení motoru, které není řešeno jen vrtulkou na hřídeli motoru, ale tento model má jako jediný ve své kategorii dva elektronicky řízené samostatné ventilátory které zajišťují optimální chlazení motoru. U zbylých dvou modelů je ventilátor na ose motoru a pokud tedy na pásu jen chodíte menší rychlostí (což je u těžších osob obvyklé), motor se točí pomalu a chlazení není ideální, což má vliv na životnost motoru z dlouhodobého hlediska.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.