Poradna inSPORTline inCondi T400i

Autor: Petr | Vloženo: 10.01.2022 000 11:05 | Témata: Poradna inSPORTline inCondi T400i

Petr

Běžící pás- jaký?

Dobrý den, chtěl bych poradit od někoho kdo tomu alespoň "trochu" rozumí. Vybírám mezi těmito běžeckými pásy HOUSEFIT SPIRO 80, INSPORTLINE INCONDI T400I, CAPITALS SPORTS INFINITY PRO 4.0, nebo "cenově nejslabší" T900C nebo případně nějaké doporučení, které je převyšuje ve stejné cenové konfiguraci? Dočetl jsem se, že největší "držáci" jsou s AC motorem namísto DC, ale předpokládám, že všechny tyto uvedené jsou DC. Nikde nelze nalézt. Poslední otázka zní, někde se píše sklon pásu 7 stupňů, ale nastavení stupně stoupání 22 procent(viz T400I). V čem je rozdíl? Děkuji moc P.

  • 15. ledna 2022 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, základní informace, důležité k výběru běžeckého pásu, se můžete dočíst v nákupním rádci https://www.fitham.cz..., nicméně, co považuji za zcela zásadní, při koupi takto velkého a těžkého stroje je, aby vámi zvolená značka/výrobce zajišťovala servis u zákazníka doma v případě poruchy vyžadující zásah technika. To z uvedených splňují jen značky HOUSEFIT a Insportline. Jinak musíte stroj při poruše rozebírat, balit a připravovat na svoz na servis, což není šťastné.
    Co se týče sklonu plochy běhátka, ta se uvádí buď jako sklon vyjádřený v %, nebo ve stupních, nebo počet úrovní v kolika jde sklon nastavit. Je tedy třeba si to hlídat. Například u běžeckého pásu Insportline T400i je uvedeno, že umožňuje sklon 4 stupně (=7%) a lze jej měnit ve 22 úrovních (krocích). Běhátko HOUSEFIT SPIRO 80 pak má uvedený sklon 18% (= cca 10 stupňů).
    Každopádně s ohledem na uvedené zajištění servisu a parametry pásu bych z vámi uvedených modelů upřednostnil HOUSEFIT SPIRO 80 (https://bezecke-pasy.heureka.cz...), případně, pokud bych měl doporučit nějaký běžecký pás v dané kategorii pro klasické rodinné využití, pak bych zvolil TRINFIT Gara T600i (https://bezecke-pasy.heureka.cz...), poměrem parametrů, kvality zpracování a ceny je na tom nejlépe. Případně pro náročnější využití model TRINFIT GARA T800i (https://bezecke-pasy.heureka.cz...), který je jako jediný už osazený profesionálním AC motorem, jehož odolnost a životnost je podstatně delší, ten je ale už cenově o něco výš.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.