Poradna Housefit Tempo 30

Autor: Margarita | Vloženo: 08.05.2020 000 16:12 | Témata: Poradna Housefit Tempo 30

Margarita

Kvalita odpružení

Dobrý den, uvažujeme o koupi pásu Housefit TEMPO 30. Přemýšlíme spíš laicky: je to novější model (než TEMPO 20), zároveň TOP 3. a podle recenzí by měl být pro domácí využití dostačující.

1) Máme obavy hlavně ohledně kvality odpružení, protože jsme bohužel někde četli, že "normální" pás začíná v cenové relaci cca. 20 tisíc.
1a) Je model TEMPO 30 dostatečně šetrný pro lidi s problematickými zády a chodidly nebo vhodné modely opravdu (cenově) začínají jinde? (Předpokláváme použití na běh i chůzi.)
1b) Jako například Housefit SPIRO 20 iRun - je mezi nimi ze zdravotního hlediska podstatný rozdíl? Technicke parametry těchto dvou modelů se nijak podstatně neliší - z čeho tedy plyne tak velký cenový rozdíl?
1c) Pokud cena zde opravdu rozhoduje, byl by pro tělo šetrnější jen o něco dražší alternativní model inSPORTline Lavister?

2) Rozumíme dobře, že všechny uvedené modely nabízí možnost servisu u zákazníka?

  • 19. května 2020 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, obecně běžecké pásy s plochou okolo 40-42 cm bych bez ohledu na značku či výrobce doporučil spíše na chůzi, na běhání jsou relativně malé. Pokud chcete na pásu i běhat, zvolil bych minimálně HOUSEFIT TEMPO 40, TEMPO 50, nebo právě vámi zmíněné SPIRO 20 a modely vyšší. Ona cena pásu vždy souvisí s robusností konstrukce a komponenty jakými je pás osazen. Pokud tedy koupíte pás okolo 10 000,- Kč jakékoli značky, nikdy to nebude stroj, který má nějaký extra motor a super odpružení, ale vždy bude osazený základními komponenty. Výhodou HOUSEFITu je, že ve své kategorii vždy nabízí výborný poměr ceny, kvality a životnosti stroje.
    Co se týče porovnání modelů HOUSEFIT TEMPO 30 a SPIRO 20, jedná se o naprosto jiné stroje jak kvalitativně, tak komfortem běhu. Dražší SPIRO 20 má o 30 kg více materiálu, 2x silnější motor, podstatně větší běžeckou plochu, která je lépe odpružená atd., určitě se tedy investice do něj vyplatí.
    Co se týče servisu u zákazníka doma v případě poruchy, ten je zajištěný na všechny modely značky HOUSEFIT, stejně jako prodloužená záruka 3+5 let.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.