Poradna Acra GB7000/1

Autor: | Vloženo: 10.01.2019 000 11:30 | Témata: Poradna Acra GB7000/1

Rozdíl

Dobrý den,

rozhoduji se mezi tímto pásem a Běžeckým pásem HOUSEFIT SPIRO 80 iRun. Za případné rady, děkuji

  • 11. ledna 2019 - Odpověď partnera sekce Fitham.cz

    Dobrý den, oba modely jsou papírově cca srovnatelné, oba váží cca 90 kg a jsou tedy relativně masivní. V některých detailech je na tom lépe ACRA, v některých HOUSEFIT, v zásadě jsou ale parametrově velmi podobné. O kvalitě zpracování a povaze obou značek zde lze spekulovat, na českém trhu ale neexistuje prodejce, který by oba modely viděl vedle sebe "naživo" a měl možnost je porovnat prakticky. Prodejci ACRA vám samozřejmě vychválí pás ACRA, prodejci HOUSEFITu zase tuto značku. Osobně bych doporučil jít si oba pásy vyzkoušet a prohlédnout, sám uvidíte jak je který pás provedený.
    Zásadní rozdíl pro zákazníka vidím v zajištění servisu. Značka HOUSEFIT poskytuje, stejně jako většina renomovaných firem, komfortní záruční i pozáruční servis doma u zákazníka. V případě poruchy tedy běhátko nemusíte rozebírat a připravovat k odvozu na servis, ale technik přijede k vám domů a stroj opraví na místě, jako to funguje například u praček, či lednice :-). Servis ACRA stroje stahuje přepravní firmou, nebo svým vozem na servis k nim, stroj tedy musíte rozebrat a připravit na odvoz. Po opravě vám jej zase pošlou/dovezou zpět.
    Částečně je rozdíl v záruce, ACRA poskytuje záruku 2 roky + 5 let na rám, desku a motor, HOUSEFIT pak 3 roky na komplet stroj + 5 let na rám.
    My coby největší specializovaná firma v ČR s 25 lety zkušeností s fitness trenažéry a jejich servisem nabízíme produkty cca 15 renomovaných značek, mezi nimi i HOUSEFIT, osobně bych tedy určitě upřednostnil tuto značku, i s ohledem na cca stejnou cenu stroje. V případě zájmu si lze pás i prohlédnout a vyzkoušet na našich prodejnách.
    Přeji šťastnou ruku při výběru. Fitham.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.