Poradna Acra GB5000

Autor: | Vloženo: 02.09.2018 000 21:33 | Témata: Poradna Acra GB5000

Který je výhodnější koupě?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat který pás se více vyplatí ?(INSPORTline inCondi T50i, nebo Acra GB5000??)
Předem děkuji za odpověď.

  • 3. září 2018 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, oba pásy jsou cca srovnatelné, model ACRA má o něco silnější motor, Insportline zase trochu delší běžeckou plochu a výhodu komunikace s aplikacemi.
    Na co bych upozornil v souvislosti s velikostí a váhou stroje je zajištění servisu. Na produkty Insportline je (stejně jako na produkty renomovaných značek) zajištěný záruční servis u zákazníka doma, kdežto na produkty Acra nikoli. Pokud by jste tedy se strojem měl nějaký problém, v případě stroje značky Acra si jej buď musíte opravit sám, nebo se připravit na odvoz pásu k dovozci značky, což v případě 100 kg běhátka není zrovna šťastné.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • ACRASPORT

      3. září 2018 - ACRASPORT

      Když už si někdo přisvojuje právo zasahovat do diskuze bez znalosti podmínek, tak si z naší zkušenosti dovolíme tvrdit, že jakožto firma negarantující servis u zákazníka dokážeme reagovat pružněji a rychleji a závady odstraňovat v kratších termínech než renomované značky. Bylo by dobré, kdyby si dotyčná osoba přispívající do těchto recenzí zjistila, jak se věci opravdu mají, než napíše zavádějící komentáře. Pravdou je, že v případě závaznějších závad si stahujeme stroje na opravu k nám. Ale to ostatní je jen neznalost dotyčné osoby. Když už se takto potkáváme, již několikrát jsme žádali dotyčného z Fithamu, aby si nejprve zjistil vše o čem chce psát komentáře a pak se teprve pustil do psaní se znalostí věci, Nikoli jen tak něco nesmyslného vypouštět do éteru a vytvářet dojem znalého odborníka .......


    • Fitham.cz

      3. září 2018 - Komentář partnera sekce Fitham.cz

      Dobrý den, předně stroje značky Insportline neprodáváme, nemáme tedy nejmenší zájem tuto naši i vaši "konkurenci" jakkoli zvýhodňovat, příspěvek měl zákazníkovi jen pomoci najít rozdíl mezi uvedenými stroji. Vůbec nezpochybňuji fungování vašeho servisu, jen jsem uvedl odlišnost, o které laik nemusí vědět.
      Ve vaší reakci jste v podstatě potvrdil co jsem uváděl a tedy že závady, které je schopen si zákazník opravit sám řešíte zasláním vadného dílu a u oprav vyžadujících zásah vašeho technika je třeba stroj připravit ke svozu přepravní firmou, nebo vaším vozem. Funguje tak řada značek a nevidím na tom nic špatného, stejně jako na tom to zde zákazníkovi uvést jakožto nevýhodu v porovnání s druhou zákazníkem dotazovanou značkou. Pohodový zbytek dne.


  • ACRASPORT

    ACRASPORT

    3. září 2018

    Kvalitou jsou oba výrobky srovnatelné. Musíte si porovnat parametry a dle svých priorit se rozhodnout, který bude pro Vás zajímavější nebo užitečnější z hlediska nabízených vlastností - rychlost, náklon rozměr běhací plochy, záruční doba, vzhled výrobku atd. .

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.