Poradna Běžecké pásy


Autor: | Vloženo: 23.06.2016 000 11:02 | Témata: Poradna Běžecké pásy

Jaký běžecký pás?

Dobrý den. Přemýšlím o běžeckém pásu. Nemám zkušennost s bezmotorovým.Není těžké ho uvést do chodu? Má cenová možnost je okolo 5tis. Jak to funguje se servisem? Od jaké značky koupit? Děkuji

  • 23. června 2016 - Oficiální zástupce obchodu FITHAM

    Dobrý den, v ceně okolo 5 000 Kč rozumně provedený pás nekoupíte a už vůbec ne na běh. Bezmotorové pásy bych bez ohledu na značku či cenu doporučil výhradně na chůzi, běhat ani na těch s magnetickým dobržďováním moc nelze. Základní věci, které je při koupi pásu třeba hlídat se dočtete zde - http://www.bezecky-pas.cz/, za zásadní pro běh považuji běžeckou plochu s šířkou min. 43 cm, masivnost konstrukce a kvalitu motoru (důležitý je nejen udávaný výkon, ale i kvalita provedení). Takové pásy začínají okolo 10-15 000 Kč.
    Další důležitá věc je zajištění servisu. Volil bych určitě mezi značkami, u nichž zajišťujeme servis doma u zákazníka v případě problému. Stroj se tedy nemusí balit a nikam vozit či posílat, ale technik přijede zdarma k vám domů a stroj opraví.
    Pokud budu konkrétní, jako úplně levnou variantu bych doporučil např. HOUSEFIT TEMPO 20 (http://www.fitham.cz...), je slušně provedený, má běžeckou plochu 43x120 cm a zajištěný zmíněný servis u zákazníka doma při poruše.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.